CategorieenMenu
Een familiebedrijf met 75 jaar ervaring
Logo BouwGarant
 
201505151431315201505151431314220150515143131412015051514313030

Uw aannemer voor Hilversum en omstreken

Aannemer Bout & Zn. is gevestigd in Huizen, vlakbij Hilversum in de regio ‘t Gooi. Een aannemersbedrijf met 75 jaar ervaring waardoor wij goed weten wat onze klanten wensen en willen.

Aanbouw, uitbouw of nieuwbouw in Hilversum

Het meest ideale scenario zou zijn dat uw nieuwe project vlekkeloos verloopt en betaalbaar blijft. Wanneer u ons als aannemer inschakelt zult u ervaren dat:

  • wij onze prijzen laag kunnen houden dankzij een goede planning. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.
  • wij werken met een team van gecertificeerde professionals. Uw project wordt goed en deskundig uitgevoerd. 
  • wij zijn aangesloten bij Stichting BouwGarant. Dit betekent nog meer zekerheid voor u als klant.

Stichting BouwGarant

Wij zijn aangesloten bij Stichting BouwGarant. Deze organisatie staat voor kwaliteit, biedt een garantieregeling en onafhankelijke conflictbemiddeling. Hierdoor heeft u nog meer zekerheid als u met ons in zee gaat.

75 jaar ervaring als aannemer in de regio Hilversum

Als aannemersbedrijf uit Huizen, werken wij dagelijks aan woningen en gebouwen in Hilversum en omgeving. We doen dit al meer dan 75 jaar. Bouwen en verbouwen is onze tweede natuur. Voor u een garantie dat we onze projecten goed georganiseerd en professioneel ten uitvoer brengen.

Geïntereseerd, of heeft u een vraag?

Graag nemen wij uw gehele bouwproject uit handen. U heeft slechts één contactpersoon voor het complete bouwtraject. Dat maakt ons uniek.

Neem contact op

Aanbouw en uitbouw in Hilversum

U kunt ons inschakelen voor het vergroten van een leefruimte of werkruimte, met een aanbouw of uitbouw. Maar ook een interne verbouwing is mogelijk zoals het vervangen of aanpassen van een bestaande badkamer.

Badkamer vervangen of verbouwen

U kunt het rigoureus aanpakken en uw oude badkamer geheel vervangen door uw droombadkamer. Maar u kunt ook met een paar kleine ingrepen uw badkamer al een hele andere uitstraling geven. Met nieuw sanitair bijvoorbeeld. Geef uw badkamer interieur een moderne design-look of een mooie klassieke touch.

Badkamer interieur en sanitair

Wij kunnen u als aannemer in Hilversum begeleiden met de aankoop van het juiste sanitair voor de perfecte badkamer. Maar u kunt ook zelf sanitair aanschaffen dat wij plaatsen. In overleg zullen wij er alles aan doen om uw wensen te realiseren.

Interieurbouw

Heeft u andere wensen? Droomt u bijvoorbeeld van prachtige, maar ook praktische inbouwkasten? Een walk–in-closet of een handige kastenwand in de slaapkamer? Wij als aannemer ontwerpen samen met u uw ideale kast of wandkast in vrijwel elke stijl die u in gedachten heeft.

Daarnaast zijn gespecialiseerd in interne verbouwing met het herindelen en vergroten van ruimtes, het opknappen van de woning en stucwerk.

Meubels op maat

Wij leveren naast op maat gemaakte kasten ook andere meubels of constructies op maat. Natuurlijk helpen wij u graag om uw idee om te vormen tot praktisch toepasbaar ontwerp.

Make-over trap en trapbekleding

Make-overs behoren ook tot de mogelijkheden. Zo kunt u uw bestaande trap geheel vervangen of een make-over geven met een nieuwe bekleding. U heeft daarbij keuze uit verschillende materialen en technieken. Neem contact met ons op, wij denken graag mee met u in een eerste, oriënterend en vrijblijvend gesprek.
 

Reeds gerealiseerde projecten

Wij laten u graag een greep van ons reeds gerealiseerde projecten zien. Zo krijgt u een idee van de mogelijkheden.

Bekijk de referenties

Privacyverklaring | Website door CM Specialist | Sitemap