CategorieenMenu
Een familiebedrijf met 75 jaar ervaring
Logo BouwGarant
 
201505151431315201505151431314220150515143131412015051514313030

Aannemersbedrijf nabij Almere

U verwacht van een aannemersbedrijf, werkzaam in Almere, enige bouwkwaliteit? Dat is een heel redelijke eis.

Aannemer in Almere

Wij zijn als aannemer o.a. gespecialiseerd op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en klein en groot onderhoud. In jaren die wij werkzaam zijn, zijn talloze projecten gerealiseerd in zowel de particuliere woningbouw als de utiliteitsbouw.

Verbouwing in Almere

Aanbouw, uitbouw of interne verbouwing? Bout & Zn is hét aannemersbedrijf uit Huizen met 75 jaar ervaring en een grote klantenkring in de regio Hilversum, ‘t Gooi en Almere. Wij zijn aannemer voor particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en scholen. Voor grote en kleine projecten; van de aanpak van een enkele ruimte tot een heel huis of gebouw.

Wanneer u plannen heeft voor een kleine of grote verbouwing aan uw woning, bedrijfspand of kantoor, ontvangt u graag gedegen advies. U wilt u absoluut zeker weten dat uw project professioneel uitgevoerd wordt en dat u zo min mogelijk overlast ervaart.

Professionele en gecertificeerde vaklieden

Wij werken met een team van professionele en gecertificeerde vaklieden uit Huizen, Hilversum, ‘t Gooi en Almere. Tijdens het gehele project heeft u één contactpersoon om de communicatie tussen aannemer en klant zo goed mogelijk te laten verlopen en het overzicht te behouden.

Uitbouw in Almere

Wilt u uw leef- of werkruimte vergroten maar u weet nog niet precies hoe? Of heeft u al vergevorderde plannen en zoekt u een aannemer? Wij denken graag met u mee om de mogelijkheden voor een uitbouw vrijblijvend met u te bespreken.

Enkele mogelijkheden voor uitbouw zijn:

  • Het uitbreiden aan de achtergevel of zijgevel
  • Het vergroten van de begane grond
  • Het vergroten van de woonkamer, zitkamer, keuken of bijkeuken
  • Het uitbreiden van de voorgevel met een erker

Geïntereseerd, of heeft u een vraag?

Graag nemen wij uw gehele bouwproject uit handen. U heeft slechts één contactpersoon voor het complete bouwtraject. Dat maakt ons uniek.

Neem contact op

Interne verbouwing in Almere

Heeft u behoefte aan verandering of verbetering van uw bestaande woning of kantoor in Almere? Na een interne verbouwing voelt uw ruimte, woning of gebouw weer als nieuw.

De mogelijkheden voor een interne verbouwing zijn divers: u kunt uw huis of woning anders indelen of besluiten tot het grondige opknappen of renoveren van uw woning.

Kleine en grote verbouwingen

U kunt met alles bij ons terecht. Van een kleine ingreep tot een complete inpandige verbouwing tot een complete verdieping. Ook hier geldt weer dat we eerst uw wensen bespreken en de mogelijkheden bekijken die wij als aannemer voor u kunnen uitvoeren om uw woning of pand te verbeteren. Hebben we eenmaal in gezamenlijk overleg een plan opgesteld dan zorgen wij ervoor dat de verbouwing van begin tot eind professioneel en netjes wordt uitgevoerd. Uiteraard zorgen we ervoor dat u zo min mogelijk overlast heeft.

Enkele mogelijkheden voor interne verbouwing zijn:

  • Het herindelen van ruimtes
  • Het vergroten van kamers
  • Het opknappen of upgraden van de woning
  • Stucwerk van plafonds, muren of andere delen van de woning

Reeds gerealiseerde projecten

Wij laten u graag een greep van ons reeds gerealiseerde projecten zien. Zo krijgt u een idee van de mogelijkheden.

Bekijk de referenties

Privacyverklaring | Website door CM Specialist | Sitemap