CategorieenMenu
Een familiebedrijf met 75 jaar ervaring
Logo BouwGarant
 
201505151431315201505151431314220150515143131412015051514313030

Betrek ons bij uw bouwactiviteiten in Huizen

Bij Aannemersbedrijf Bout & Zn. is graag betrokken bij uw bouwactiviteiten. Wij zijn dagelijks werkzaam voor grote organisaties zoals rijksinstellingen en vastgoedbedrijven.

Maar ook particulieren helpen wij met dezelfde aandacht voor professionaliteit. Ruim 75 jaar zijn wij al deskundig in bouwactiviteiten zoals verbouwingen, klein en groot onderhoud, nieuwbouw en zelfs renovaties. Ook houden we ons bezig met vastgoedonderhoud: zowel klein als grootschalig onderhoud van woningcomplexen, zorginstellingen, scholen, kantoren en winkels.

Alles naar uw eisen en wensen

Al onze bouwactiviteiten zijn volledig in overeenstemming met de eisen en wensen van de klant. En dat binnen de overeengekomen planning en prijzen. Wilt u ook gerust zijn en kunnen rekenen op deze kwaliteiten? Laat u dan u deskundig begeleiden, kies voor de duidelijke offertes en planningen van Aannemersbedrijf Bout & Zn.

Over onze bouwactiviteiten

Onze onderneming is aangesloten bij Stichting BOUWgarant. Deze stichting garandeert kwaliteit, onafhankelijke conflictbemiddeling en een garantieregeling. Zo heeft u geen zorgen meer tijdens de bouwactiviteiten. Wij voeren deze geheel volgens de afspraken uit, wat er ook gebeurt. Bekijkt u ook eens de fotoç—´ onze bouwactiviteiten. Deze vindt u bij onze referenties. Wilt u een meer informatie of een vrijblijvende offerte van ons ontvangen? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Over onze bouwactiviteiten

Wilt u zeker zijn van de kwaliteit van de bouwactiviteiten? Controleer dan altijd de referenties op de website van uw bouwbedrijf. Want hieraan ziet u hoeveel klanten vakwerk hebben mogen ervaren. Zulke referenties ziet u ook op deze website. Bekijk onze foto’s, en zie hoe perfectie bij ons geen toeval is. Ervaar ook hoe graag wij prettig samenwerken met onze klanten. Neem nu contact op en u krijgt meteen advies, en indien gewenst een aantrekkelijke offerte.

Geïntereseerd, of heeft u een vraag?

Graag nemen wij uw gehele bouwproject uit handen. U heeft slechts één contactpersoon voor het complete bouwtraject. Dat maakt ons uniek. Neem contact op.

Privacyverklaring | Website door CM Specialist | Sitemap