CategorieenMenu
Een familiebedrijf met 75 jaar ervaring
Logo BouwGarant
 
201505151431315201505151431314220150515143131412015051514313030

Nieuwbouw, woningbouw en utiliteitsbouw

Voor grote (nieuw)bouwprojecten werken wij met een goede voorbereiding, strakke planning en heldere afspraken.
Dankzij onze opgebouwde vakkennis kunnen we in elk bouwtraject meedenken over pasklare oplossingen voor specifieke bouwproblemen.

Ook voor projecten als vrijstaande woningen, bungalows, kantoren, winkels, restaurants bouwen wij met duidelijke afspraken vooraf en een vast tijdschema. We zetten alle afspraken duidelijk op papier, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Dat geldt ook voor de levertijd. De  exacte datum van ingebruikname voor de opdrachtgever is  bij u bekend. U kunt dus rekenen op een goede en betrouwbare samenwerking en een kwaliteitsproduct  voor de lange termijn.

Verder dan alleen uitvoeren

Onze inbreng gaat verder dan alleen de uitvoering van bouwopdrachten. We hebben de expertise om pasklare oplossingen te bedenken voor specifieke bouwproblemen. Onze organisatie is flexibel waardoor we optimaal aan uw bouwwensen tegemoet kunnen komen.

Voorbereiding vergt aandacht

Om het proces optimaal te laten verlopen, besteden we veel aandacht aan de voorbereiding. De kwaliteit van de voorbereiding bepaalt immers in hoge mate de kwaliteit van het eindproduct. Deze stroom van informatie is van begin tot eind gecontroleerd, wat de snelheid van het proces ten goede komt.

Geïntereseerd, of heeft u een vraag?

Graag nemen wij uw gehele bouwproject uit handen. U heeft slechts één contactpersoon voor het complete bouwtraject. Dat maakt ons uniek.

Neem contact op

Privacyverklaring | Website door CM Specialist | Sitemap