CategorieenMenu
Een familiebedrijf met 75 jaar ervaring
Logo BouwGarant
 
2015051514311136

BouwGarant voor Zekerheid & Garantie

Aannemersbedrijf Bout & Zn. Is lid van stichting BouwGarant. Dat biedt u als klant een aantal belangrijke zekerheden.

Juiste diploma's en verzekeringen

Iedereen kan zich aannemer noemen, maar niet elke aannemer kan zich aansluiten bij BouwGarant. Dit kan alleen als je over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikt. Als u in zee gaat met een BouwGarant-aannemer, weet u zeker dat u een ervaren vakman inschakelt die zijn zaken op orde heeft.

Kwaliteitscontroles

Als BouwGarant-aannemer worden wij regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Alleen bedrijven die aan alle eisen voldoen, mogen het BouwGarant-keurmerk dragen.

Aantoonbare ervaring

BouwGarant-aannemers hebben aantoonbare ervaring in de bouw. Hierdoor weten zij welke aanpak tot het beste resultaat leidt en kunnen zij u goed adviseren.

VerBOUWgarantie

U kunt kiezen voor extra zekerheid door de VerBOUWgarantie af te sluiten. Let wel op: u bent zelf verantwoordelijk voor het al dan niet afsluiten van deze garantie. Dit doet u via www.verbouwgarantie.nl 

Duidelijke afspraken

Als BouwGarant-aannemer zetten wij samen met u alle afspraken duidelijk op papier. Van offerte tot en met de oplevering. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Geschillencommissie

Samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis heeft BouwGarant de Geschillencommissie Verbouwingen opgericht. Mochten er  onoverkomelijke problemen ontstaan tussen u en uw aannemer, dan kunt u altijd terecht bij deze onafhankelijke geschillencomissie.

‚Äč

Privacyverklaring | Website door CM Specialist | Sitemap