CategorieenMenu
Een familiebedrijf met 75 jaar ervaring
Logo BouwGarant
 
201505151431315201505151431314220150515143131412015051514313030

Wij zijn de renovatiespecialist van Huizen

Het is verstandig dat u een renovatiespecialist zoekt. Want renoveren is een vak apart. Er is grote kennis nodig van bouw- en renovatietechnieken, bouwmaterialen en nog veel meer.

Daarom huren particulieren, bedrijven en rijksinstellingen bij voorkeur een ervaren renovatiespecialist in. Aannemersbedrijf Bout & Zn werkt regelmatig voor een vaste groep klanten.

Direct advies met een vrijblijvende offerte

Neem nu contact met ons op, dan geven wij u meteen advies en indien gewenst een vrijblijvende offerte. Vanuit onze 75 jaar ervaring werkt ons familiebedrijf volgens een vast patroon van dat begint met gedegen advisering. Vanuit onze communicatie met u zorgen wij er voor dat onze prijzen, offertes en planningen overeenkomen met uw doelstellingen. Zo krijgt u een duurzaam en betaalbaar resultaat. Neem nu contact op met renovatiespecialist Bout & Zn.

Renovatiespecialist met referenties

Wilt u een betrouwbare renovatiespecialist, dan bent u bij Bout & Zn aan het juiste adres. Wij zijn lid van Stichting BOUWgarant. Ook ziet u op deze website onze vele referenties van verschillende klanten. Bekijk ook vooral onze foto’s, want hieraan ziet u goed de vakkundige afwerking van onze werkzaamheden. Als renovatiespecialist worden wij vaak ingeschakeld door klanten zoals gezondheidszorg- en onderwijsinstellingen, verenigingen van eigenaren, overheid en gemeenten en winkels en winkelcentra, beleggers en beheerders.

Geïntereseerd, of heeft u een vraag?

Graag nemen wij uw gehele bouwproject uit handen. U heeft slechts één contactpersoon voor het complete bouwtraject. Dat maakt ons uniek. Neem contact op.

Privacyverklaring | Website door CM Specialist | Sitemap