Menu
https://aannemerbout.nl/totaalpakket
Een familiebedrijf met 75 jaar ervaring
 
2015051514311136

Heeft u plannen voor een kleine of grote verbouwing

in of aan uw woning of bedrijfspand?

 
 

 

Wij denken graag met u mee. Van de tekening tot een compleet afgewerkt eindresultaat, wij zijn er voor u. Aannemersbedrijf Bout biedt een totaalpakket waarbij we zowel een heel huis als een enkele ruimte kunnen aanpakken. 

 

 
Wij staan voor kwaliteit, goed en eerlijk advies en een persoonlijke benadering. Zo heeft u van begin tot eind te maken met één contactpersoon die tijdens het traject flexibel bereikbaar is. Een verbouwing, groot of klein, neemt vaak een hoop rompslomp met zich mee.  Dat  weten  wij  ook. Daarom  werken  wij  met  professionele  vaklieden  die  het  werk  van  begin  tot  eind  netjes  voor  u uitvoeren en u zo min mogelijk overlast bezorgen. 

 

 

Hieronder  vindt  u  meer  informatie  over  de  werkzaamheden  die  wij  voor  u  kunnen  uitvoeren. Alle onderdelen kunnen wij zowel apart als in combinatie in een geheel project oppakken. Ook voor interieurbouw kunt u bij ons aankloppen. Wij kunnen dit werk meenemen tijdens een verbouwing, maar u kunt ook gerust contact met ons opnemen voor losse opdrachten. Van het schilderen van een deur tot een complete verbouwing, een aanbouw, dakkapel of badkamer,  Aannemersbedrijf Bout is nergens te groot en nergens te klein voor.

Het totaalpakket van nieuwbouw, aanbouw en verbouw