CategorieenMenu
Een familiebedrijf met 75 jaar ervaring
Logo BouwGarant
 
2015051514311136

Het totaalpakket van nieuwbouw, aanbouw en verbouw

Heeft u plannen voor een kleine of grote verbouwing in of aan uw woning of bedrijfspand?

Wij denken graag met u mee. Van de tekening tot een compleet afgewerkt eindresultaat, wij zijn er voor u. Aannemersbedrijf Bout biedt een totaalpakket waarbij we zowel een heel huis als een enkele ruimte kunnen aanpakken. 

Wij staan voor kwaliteit, goed en eerlijk advies en een persoonlijke benadering. Zo heeft u van begin tot eind te maken met één contactpersoon die tijdens het traject flexibel bereikbaar is. Een verbouwing, groot of klein, neemt vaak een hoop rompslomp met zich mee. Dat weten wij ook. Daarom werken wij met professionele vaklieden die het werk van begin tot eind netjes voor u uitvoeren en u zo min mogelijk overlast bezorgen. 

Hieronder vindt u meer informatie over de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Alle onderdelen kunnen wij zowel apart als in combinatie in een geheel project oppakken. Ook voor interieurbouw kunt u bij ons aankloppen. Wij kunnen dit werk meenemen tijdens een verbouwing, maar u kunt ook gerust contact met ons opnemen voor losse opdrachten. Van het schilderen van een deur tot een complete verbouwing, een aanbouw, dakkapel of badkamer. Aannemersbedrijf Bout is nergens te groot en nergens te klein voor.

Uitbouwen

Uitbouwen

Interne verbouwing

Interne verbouwing

Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen

Zolderverbouwing

Zolderverbouwing

Kelder

Kelder

Dakkapel

Dakkapel

Dakopbouw

Dakopbouw

Complete verdieping

Complete verdieping

Dak- en gevelwerken

Dak- en gevelwerken

Installatiewerk

Installatiewerk

Interieurbouw

Interieurbouw

Schilderwerk

Schilderwerk

Privacyverklaring | Website door CM Specialist | Sitemap