CategorieenMenu
Een familiebedrijf met 75 jaar ervaring
Logo BouwGarant
 
201505151431315201505151431314220150515143131412015051514313030

Woningbouw? Wij zijn u graag van dienst

Wij begrijpen dat u graag ziet dat uw woning aanbouw snel, betaalbaar en zonder problemen verloopt. Toch leert de ervaring dat er veel mis kan gaan.

Met alle nadelige gevolgen van dien op het budget en het humeur. Met Aannemersbedrijf Bout & Zn. gebeurt dit echter niet. Vanuit onze ervaring sinds 1936 hebben wij voldoende bouwtechnische kennis om van dienst te zijn met een goede planning, prijs en woning aanbouw.

Een betaalbare en goed geplande klus

Wij verzorgen dagelijks de aanbouw van woningen, maar ook het bouwen, renoveren en onderhouden van woningcomplexen, kantoren scholen, en zorginstellingen. Wij werken altijd op een manier die een betaalbare, goed geplande en uitgevoerde klus mogelijk maakt. Neem hiervoor direct contact met ons op. Wij helpen u meteen.

Woning aanbouw van Aannemersbedrijf Bout & Zn.

Aannemersbedrijf Bout & Zn. is aangesloten bij de Stichting BOUWgarant. BouwGarant staat voor kwaliteit, een garantieregeling en onafhankelijke conflictbemiddeling. Zo heeft u nooit onzekerheden of zorgen tijdens de aanbouw van uw woning. Wat er ook gebeurt, wij leveren uw woning aanbouw op zonder verdere hoofdbrekens. Bekijkt u ook eens de foto’s van woning aanbouwen bij onze lijst referenties. Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan nu contact met ons op.

Geïntereseerd, of heeft u een vraag?

Graag nemen wij uw gehele bouwproject uit handen. U heeft slechts één contactpersoon voor het complete bouwtraject. Dat maakt ons uniek. Neem contact op.

Privacyverklaring | Website door CM Specialist | Sitemap